Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Litt om våre butikker

Vi er en familiebedrift som startet med å kjøpe 2 sekker hundefor, hvor den ene ble solgt og den andre ble brukt. Dette var i 1991 og idag har vi 2 butikker som holder folket i Tønsbergdistriktet med produkter til de fleste kjæledyr.

Vi har et godt utvalg både av mat og utstyr til alle dyra. Vi har et stort ønske om å yte en meget god service til alle kunder og i tillegg ønsker vi å holde en god pris på våre produkter. 

En av våre butikker ligger på Nøtterøy, nærmere bestemt Arenfeldts vei 11, Teie. Bak fotografen, samme innkjøring som Rørlegger Terjesen.

Der har vi god mulighet til å prøve bur i biler  pga STOR gratis parkering. I tillegg har vi et kjempeutvalg på hunde-og kattemat.

Den andre butikken ligger i Tønsberg, nærmere bestemt Grev Wedelsgt.6, Smuget. Der kan du bruke inngang fra Smuget om du vil, eller fra Grev Wedelsgate. Der har vi i tillegg til mat og utstyr, levende kaniner, marsvin, hamster, rotter og noen fugler. Andre smådyr kan bestilles. I tillegg har vi akvariefisk og akvarieplanter. 

" Vi gir deg god service, godt utvalg og gode priser."

bilde


Vår åpningstid er:

Teie: 

Mandag - fredag 9.00 - 18.00 Lørdag 10.00 - 15.00

Besøksadresse: Arenfeldts vei 11, 3120 Nøtterøy

Tønsberg: 

Man - Fredag 10:00 - 18:00  Lørdag 10:00 - 15:00

Besøksadresse: Møllegaten 12, 3111 Tønsberg

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

© 2020 RUNES HUNDEFORSERVICE AS

Logg inn