Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Litt om oss

Vi er en familiebedrift som startet med å kjøpe 2 sekker hundefor, hvor den ene ble solgt og den andre ble brukt. Dette var i 1991 og siden den gang har vi hatt butikk i Horten, på Tolvsrød, i Tønsberg og på Teie/Nøtterøy. Idag har vi 1 butikk på Teie/Nøtterøy som holder folket i distriktet med produkter til de fleste kjæledyr. På folkemunnet heter vi nok mest Runes på Teie, da vet de fleste hvem det er.

Vi har et godt utvalg både av mat og utstyr til mange kjæledyr. Vi har et stort ønske om å yte en meget god service til alle kunder og i tillegg ønsker vi å holde en god pris på våre produkter. 

Butikken vår på Teie ligger ved siden av Rørlegger Terjesen, inntil Smidsrødveien og har godt med parkeringsplasser.

Der har vi god mulighet til å prøve bur i biler  pga STOR gratis parkering. I tillegg har vi et godt utvalg på hunde-og kattemat.

I butikken vår har vi med oss 2 kjempegode ansatte som har vært med oss i mange år. Stina hadde arbeidsuke i 2011 og siden har hun vært hos oss. Egil startet med å ha sin lærlingtid hos oss og ble  værende da den tiden var over. Vi får mange gode tilbakemeldinger fra våre kunder om at det er veldig hyggelige å komme til oss. Det setter vi stor pris på, vi er et godt team som funker bra sammen. Vi har god stemning på jobben, latteren henger løst og det er slik vi ønsker å ha det!

Vårt største fokus er kunden, enten kunden har 2 bein eller 4 bein!

Skal du skaffe deg valp - ta en tur innom. Ta deg tid til en god prat med Rune. Da vil du få et godt grunnlag for en god start, mange gode råd har han på lur og det beste av alt er at vi tar ikke betalt for gode råd og veiledning slik som mange andre bransjer gjør.

" Vi gir deg god service, godt utvalg og gode priser."

VÅRE ÅPNINGSTIDER ER:    Mandag - fredag 9.00 - 18.00 Lørdag 10.00 - 15.00

Besøksadresse: Smidsrødveien 3A, 3120 Nøtterøy

Sist oppdatert 16.06.2016 kl. 19:02

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

© 2021 RUNE'S HUNDEFORSERVICE AS

Logg inn